Абсолютний ідіот: у Франції відреагували на скандальну заяву Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Абсолютний ідіот: у Франції відреагували на скандальну заяву Путіна

Абсолютний ідіот: у Франції відреагували на скандальну заяву Путіна
Джерело:  apostrophe.ua

Авторитетний французький політолог і журналіст Олів'є Ведрін вважає, що заяву президента Володимира Путіна про загрозу ядерного удару Заходу необхідно сприймати як наближення кінця авторитарного режиму Росії. На його думку, Заходу необхідно ввести проти Кремля нові санкції.

Про це він заявив в коментарі інтернет-виданню "Апостроф", передає ONLINE.UA.

"Захід повинен говорити, що Путін - абсолютний ідіот. Ми повинні продемонструвати, що його кінець близький, що це початок його кінця. Звичайно, це те, що треба говорити політологам, експертам і журналістам, а не дипломатам і політикам. І нас не повинно турбувати, що про це подумають в Росії. Нас повинні турбувати росіяни, але не те, що скажуть російські експерти або російська влада ", - сказав Ведрін.

Політолог наголосив, що міжнародна спільнота не повинна боятися цих заяв, тому що ядерна війна означатиме кінець режиму Путіна. За його словами, все це варто сприймати з гумором.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?