"Я - інвалід": відома голлівудська акторка шокувала неочікуваною заявою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я - інвалід": відома голлівудська акторка шокувала неочікуваною заявою

"Я - інвалід": відома голлівудська акторка шокувала неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Популярна голлівудська акторка Сельма Блер заявила, що уже багато років страждає від невиліковної хвороби. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Зірка вирішила відверто розповісти про стан свого здоров'я усім своїм фанатам та небайдужим людям, передає ONLINE.UA.

Красуня зізналася, що вже 15 років бореться з розсіяним склерозом (хронічним захворюванням центральної нервової системи). Недуга не тільки забирає чимало сил Сальми Блер, але й інколи впливає на її рівновагу.

"Я інвалід. Деколи я не втримуюсь на ногах, впускаю речі. Моя пам'ять затуманюється", - пише зірка.

За її словами, перші симптоми вона відчувала давно, але не звертала на них увагу, аж коли недуга почала прогресувати. Тоді акторка звернулась до медиків. 16 серпня 2018 року зірці поставили діагноз розсіяний склероз.

"Симптоми у мене проявлялись багато років, але я ніколи не ставилася до цього серйозно ... У мене ця невиліковна хвороба прогресує щонайменше 15 років. Я дізналась про це та розповіла близьким", – додала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на прем’єрі фільму "Зірка народилася", у якому популярна  співачка Леді Гага дебютувала як акторка, красуня вперше розповіла про знущання, які переживала в дитинстві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?