Uber здивує своїх прихильників новою послугою - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Uber здивує своїх прихильників новою послугою - перші подробиці

Uber здивує своїх прихильників новою послугою - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Відома американська компанія Uber Technologies Inc. планує запустити мережу літаючих дронів уже через три роки. На сайт корпорації уже з'явилася вакансія на посаду виконавчого директора у розробці дронів для доставки їжі. Виконавчий директор повинен буде "забезпечити безпечні, законні та ефективні польоти дронів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

"Uber має обмежений досвід у розробці такої апаратури, окрім електроскутерів та обладнання до безпілотних транспортних засобів.Компанія обрала Сан-Дієго для тестування комерційних дронів із доставки їжі", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, Федеральна авіаційна адміністрація США допоможе розробити правила польотів дронів до того, як мережа буде запущена. Планується також затвердити правила нічних польотів та ідентифікацію дронів. Впровадження законів відбудеться не пізніше 2020 року.

Uber - американська компанія, що створила однойменний мобільний додаток для пошуку, виклику та оплати таксі або приватних водіїв. Він доступний у більш ніж 200 великих містах в 67 країнах світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше топ-менеджерка Uber Аріана Хаффінгтон виступила з жорсткою критикою відомого бізнесмена і засновника Tesla Ілона Маска, заявивши, що він використовує застарілі та неефективні методи роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?