РосЗМІ розповіли, хто причетний до вбивства одного з ватажків ОРЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ розповіли, хто причетний до вбивства одного з ватажків ОРЛО

РосЗМІ розповіли, хто причетний до вбивства одного з ватажків ОРЛО
Джерело:  online.ua

Російський бізнесмен Євген Пригожин, якого називають "кухарем Путіна", нібито наймав людей, які організовували вбивство одного з ватажків бойовиків в окупованому Луганську. Про це пише російська "Нова газета" з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

У матеріалі видання зазначається, що журналістиспілкувались із чоловіком, який працював на Пригожина.

"Ця людина – Валерій Амельченко, йому 61 рік. З людьми Пригожина він почав працювати в кінці 2012 – початку 2013 року. Амельченко розповів, що у 2014-2016 році працював в основному в Україні: як в окупованих Донецькій та Луганській областях, так і на підконтрольній території. Про цю частину своєї "роботи" він розповідав мало, відкладав на потім", – кажуть журналісти.

Амельченко нагадав, що раніше у Луганську з "пєбєшкі" (9-мм ПБ "пістолет безшумний") був ліквідований якийсь важливий персонаж, "права рука Плотницького". Чоловік розповів, що бойовика вбили у його ж під'їзді, на сходовому майданчику між 3-м і 4-м поверхами дев'ятиповерхового будинку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вдова Захарченко заявила про намір помститися за загибель чоловіка. Вона нібито відвідала передову для "підняття бойового духу" терористів і пообіцяла бойовикам допомагати, як Батя (Захарченко — ред.), продовжуючи його починання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?