Суркіс влаштував інформаційну кампанію проти президента ФФУ Павелко, - ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс влаштував інформаційну кампанію проти президента ФФУ Павелко, - ЗМІ

Суркіс влаштував інформаційну кампанію проти президента ФФУ Павелко, - ЗМІ
Джерело:  golos.ua

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс влаштував інформаційну війну проти президента ФФУ Андрія Павелко, щоб отримати право брати участь у виборах Виконавчого комітету УЄФА в 2019 році. Про це розповів Олексій Купрієнко керівник компанії  "Underdog" The UnLawyers, співпрацю з якою ініціював Суркіс, пише ІА "ГолосUA".

Один із прикладів роботи «андердогів» - історія з кубком Ліги Чемпіонів і прийомною дочкою президента ФФУ, яка зробила з ним фото. «Павелко реально перевозив Кубок, згідно зі своїми повноваженнями. Це його привілей, і дівчисько просто з ним сфотографувалася. Але, що в цьому страшного? Дівчинці всього 5 років. І ... слідом за «Врятуйте мою маму» ліванул фоточку. Тисячі реакцій. Але це не все. Далі послідувала реакція ЗМІ: це відразу ж опублікували в новинах», - похвалився Купрієнко.

Згадана «андердогом» кампанія «Врятуйте мою маму» - також робота найнятих Суркісом чорних піарників. Але цим олігарх не обмежився, намагаючись підставити Павелко перед НАБУ і, навіть, очорнити його ім'я на міжнародному рівні, оскільки не врахував, що інформація про його махінації стане доступна громадськості.

«Крісло УЄФА він все одно втратив, Павелко як був президентом ФФУ, так ним і залишився, ініційовані проти Федерації футболу кримінальні виробництва будуть закриті, тому що засновані на фейковий інформації (в ніж Купрієнко вже зізнався особисто. Ряд засобів масової інформації добре заробили на інформаційній війні, а деякі отримали у відповідь і свою порцію дискредитації », - видання підводить невтішні підсумки кампанії.

Можливість брати участь в лютневих виборах Виконавчого комітету УЄФА офіційно закрита для Григорія Суркіса з 17 жовтня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?