Відома акторка розкрила секрет вічної молодості
Категорія
Світ
Дата публікації

Відома акторка розкрила секрет вічної молодості

Відома акторка розкрила секрет вічної молодості
Джерело:  online.ua

Популярна акторка Аліса Чіа з Тайваню розкрила шанувальникам секрет своєї вічної молодості - у свої 44 роки вона виглядає на 20. Своїми секретами зірка поділилася з виданням Daily Mail, передає ONLINE.UA.

 Аліса Чіа зізналася, що своєю молодістю зобов'язана повній відмові від алкоголю і перекусів у нічний час.

"Красуня уникає смаженого і гострого та рано лягає спати. При цьому акторка не користується телефоном та комп'ютером за кілька годин до сну і займається спортом, мінімум, двічі в тиждень. Але найважливішим Чіа називає вміння розслаблятися", - пише видання.

Аліса радить своїм шанувальникам завжди знаходити час висловити любов до себе.

Варто зазначити, що у жінки три дочки тринадцяти, трьох і одного року. Акторка жартує, що старша дочка привітала її з подвійним 22-річчям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що природна речовина фізетін, що міститься в багатьох овочах і фруктах, позитивно впливає на тривалість життя людини, а також блокує процеси старіння. Такий висновок зробили американські вчені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?