Гриценко знову топає ногами, - активіст обурився посиланням екс-міністра на російські джерела
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гриценко знову топає ногами, - активіст обурився посиланням екс-міністра на російські джерела

Гриценко знову топає ногами, - активіст обурився посиланням екс-міністра на російські джерела
Джерело:  golos.ua

Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко розмістив на власній сторінці у Facebook інформацію з російського пропагандистського сайту, в новині якого стверджується, що міністр оборони США Джеймс Меттіс висловив співчуття міністру оборони Росії Сергію Шойгу з приводу трагедії в Керчі. Як джерело екс-міністр зазначив Міністерство оборони РФ та звинуватив Президента України Петра Порошенка у відсутності реакції на дану подію, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «ГолосUA».

У коментарях до публікації користувачі соціальної мережі зауважили політику, що наразі інформація схожа на фейк і що політик підігрує російській пропаганді: «Анатолій, нема самого факту підтвердження слів. Є фото зустрічі. Є російський сайт з текстом. Поки нема відео чи інформації з сайту «америкосів», цю інформацію не можна вважати за правду», - коментує один з читачів, Андрій Коваленко.

Відомий волонтер та воєнний оглядач, заступник голови Ради резервістів Збройних Сил України, Мирослав Гай також висловив  обурення  постом політика:

«Анатолій Гриценко знову топає ногами, а тільки так можна назвати його коментар про зустріч міністрів оборони США та РФ. Про те, що Меттіс «Скажений Пес» признав Крим російським написав лише один російський сайт – поки що це фантазія Міністерства Оборони Росії та власне Гриценка. Сьогодні, помічник Трампа, Болтон (Джон Роберт Болтон — американський політик-республіканець і дипломат, - ред) має офіційно повідомити російській стороні про вихід США із договору про скорочення ракет малої та середньої дальності та фактично про початок нової гонки озброєнь. І в такий важливий для планети момент… Гриценко вимагає розіслати ноту протесту нашим стратегічним партнерам, прочитавши новину на «вшивому» російському сайтику… Мда, це всі претенденти на пост Головнокомандуючого. Бідна моя Україна», - обурюється активіст.

Зокрема, журналісти нагадали, що в березні 2006 року серед численних депеш американських дипломатів відносно України була і згадка про Гриценка, який в березні 2006 року запевняв посла США Джона Гербста, що новий уряд (Віктора Януковича) не відмовиться від ідеї вступити в НАТО і ЄС, навіть якщо його сформує коаліція ПР і «Нашої України». Тоді, згідно з опублікованими документами, він повідомив дипломату, що «розмовляв з Рінатом Ахметовим». Ахметов начебто висловив свою підтримку, щоб Гриценко і далі працював міністром оборони в разі, якщо після виборів 2006 року буде створена коаліція між «Нашою Україною» і Партією регіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?