Шантаж і брудні маніпуляції: влада РФ виступила з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Шантаж і брудні маніпуляції: влада РФ виступила з резонансною заявою

Шантаж і брудні маніпуляції: влада РФ виступила з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Влада РФ вважає, що голосування у македонському парламенті щодо зміни назви країни відбулось із "брудними маніпуляціями", а самим процесом голосування керував Білий дім. З даною заявою виступили представники МЗС Росії, передає ONLINE.UA.

"Вісім голосів, яких не вистачало для отримання кваліфікованої більшості, були забезпечені шляхом шантажу, погроз і підкупу опозиційних депутатів. Троє з них – зовсім випадково - саме в цей день були звільнені з-під арешту, ще двом, котрі проходили у справах спецпрокуратури, обіцяна свобода, іншим в обмін на "правильне голосування" зроблені корупційні фінансові пропозиції", - заявили в МЗС РФ.

За словами російських дипломатів, посол США перебував у будівлі парламенту аж до закінчення засідання. Окрім того, у відомстві зазначили, що розглядають голосування у парламенті "як відверте нехтування всіма нормами".

"Подібні брудні маніпуляції не можна вважати проявом волі парламентаріїв", сказали в МЗС Росії.

Нагадаємо, референдум про зміну назви Македонії визнали таким, що не відбувся, через низьку явку виборців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська влада заявила, що референдум щодо зміни назви Македонії провалився, зазначивши, що македонські виборці проігнорували нав’язаний ззовні вибір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?