Стало відомо, скільки українських сімей отримають субсидії
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, скільки українських сімей отримають субсидії

Стало відомо, скільки українських сімей отримають субсидії
Джерело:  Укрінформ

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що органи соціального захисту населення можуть надати субсидій 7 мільйонам домогосподарств, і бюджет це витримає, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ця цифра може сягнути 7 мільйонів і ми до цього готові, а саме головне не те, скільки буде субсидіантів, а щоб це було справедливо",- сказав Гройсман.

В Кабміні зазначили, що на даний момент триває процес оформлення субсидій на опалювальний період, і ті, хто вже отримував субсидії і не має тих обставин, які можуть вплинути на доступ до субсидії, автоматично отримають перепризначення.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що з 1 листопада ціна на газ для населення в Україні зросте на 23,5%. Нагадаємо, Кабмін ще на два тижні продовжив дію спеціальних зобов'язань (PSO) з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго (ТКЕ) за зниженою ціною, яка закінчувалася 18 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в.о. міністерки фінансів України  Оксана Маркарова запевнила, що українцям не варто переживати у випадку підвищення ціни на газ, оскільки субсидії все одно вистачить всім, кому вона необхідна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?