Трагічна загибель Поплавської в ДТП: суд ухвалив рішення по водію автобуса
Категорія
Події
Дата публікації

Трагічна загибель Поплавської в ДТП: суд ухвалив рішення по водію автобуса

Трагічна загибель Поплавської в ДТП: суд ухвалив рішення по водію автобуса

Шевченківський районний суд Києва відправив під домашній арешт водія автобуса, в якому загинула в ДТП зірка "Дизель шоу" Марина Поплавська. Під домашнім арештом Михайло Манюк перебуватиме цілодобово, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Громадське радіо.

Суд зобов'язав Манюка інформувати про стан свого здоров'я і місце лікування прокурора і слідчого з підтвердними довідками.

Слід зазначити, що в суді водій автобуса, якого вважають винним у аварії, розповів свою версію ДТП. Він запевнив, що не спав за кермом, а не впорався з керуванням через Марину Поплавську, яка відчувала себе погано і кілька разів підходила до нього, щоб вимірювати тиск.

За твердженням Манюка, в один з таких моментів він нібито відволікся від дороги і не побачив вантажівку. Він заявив, що викрутив кермо вправо і натиснув на гальма, але запобігти зіткненню йому не вдалося.

Нагадаємо, Марину Поплавський 22 жовтня поховали на батьківщині, в Житомирі. Напередодні похорону з нею попрощалися в Києві.

Марина Поплавська відома українцям як учасниця гумористичного проекту "Дизель шоу". До телебачення вона 20 років працювала в житомирській школі вчителем української мови та літератури. Поряд з викладацькою діяльністю, Марина Францівна грала в КВК і була продюсером команди "Дівчата з Житомира".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в мережі повідомили обурливий факт про водія автобуса "Неоплан", в якому загинула Марина Поплавська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?