Український стартап пройшов у європейський акселератор
Категорія
Технології
Дата публікації

Український стартап пройшов у європейський акселератор

Український стартап пройшов у європейський акселератор
Джерело:  ain.ua

Український стартап Zirity пройшов у європейський В2В акселератор Startup Wise Guys. Команда з України отримала можливість пройти 12-тижневу програму в Талліні, а також шанс отримати 30 000 євро від акселератора і додаткові 150 000 євро інвестицій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Ain.ua.

Українці вирішили подати заявку в Startup Wise Guys, бо впевнені, що це - хороша можливість для виходу на ринок Європи.

"Zirity - веб- і мобільний AR-додаток для примірки окулярів у режимі реального часу.Додаток допомагає клієнту підібрати потрібну форму очок і паралельно, на основі зібраної інформації, створює інструмент для рекомендацій. На відміну від схожих додатків, які оцифровують 3D-моделі очок, Zirity показує 2D моделі, знижуючи, таким чином, витрати до мінімуму", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що до щорічного рейтингу "5000 найбільш швидкозростаючих компаній США" журнала Inc. потрапив український стартап -  платформа для вантажоперевезень Cargofy.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український стартап з перевірки правопису Grammarly отримав $110 млн інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?