Не захисник, а звичайний бандит: в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем
Категорія
Події
Дата публікації

Не захисник, а звичайний бандит: в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем

Не захисник, а звичайний бандит: в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем
Джерело:  online.ua

Лише через півтора місяці після ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченко в російських ЗМІ його почали називати злочинцем і бандитом, а не "захисником". На це звернули увагу в мережі, коментуючи останні заголовки росЗМІ, повідомляє ONLINE.UА.

"Що і треба було довести. Через півтора місяці після вбивства Захарченко з'ясувалося, що він ніякий не захисник Донбасу і не "Батя", а самий звичайний бандит зі своїм злочинним синдикатом", - зокрема зауважив український журналіст Денис Казанський.

Він зазначив, що російські ЗМІ зрозуміли, що Захарченко був бандитом і злочинцем, тільки через чотири роки збройної агресії на Донбасі, яку веде Росія проти України. Але тільки після того, як його ліквідували, а Москва виявила безліч гучних злочинів, які велися під керівництвом Захарченко в "ДНР", його і в РФ нарешті перестали вважати "героєм".

"Тема МК треба читати між рядків: Новий "прем'єр-міністр", а також шахрай МММщік невизнаного бантустана "ДНР" ліквідує злочинний синдикат ліквідованого Захарченко і утворює ще більш злочинний синдикат своєї мафії. За це "вставав" і воював Донбас!", "Подивимося, що після похорону Пушиліна скажуть. А вони себе чекати не змусять, будь-який на цій посаді - смертник апріорі","Викриття культу особи, в кочуючому росцирку", - коментують новини росЗМІ про Захарченка-злочинця українці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що відсторонення і ліквідацію ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко готував нинішній глава самопроголошеної республіки Денис Пушилін, якого підтримує Кремль. Цей факт підтвердив екс-ватажок "ДНР" Олександр Ходаковський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?