Янукович хоче брати участь у суді, але є одне "але"
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович хоче брати участь у суді, але є одне "але"

Янукович хоче брати участь у суді, але є одне "але"
Джерело:  online.ua

Президент-втікач Віктор Янукович вимагає, щоб Оболонський райсуд Києва забезпечив його участь у судових дебатах шляхом відеоконференцзвязку і з адвокатом. Про це повідомив його захисник Олександр Горошинський, передає ONLINE.UA.

"Клієнт письмово повідомив суд, що він бажає приймати участь у засіданні шляхом відеоконференцзв'язку, однак з урахування…з можливою правовою допомогою захисника, який має перебувати з Віктором Януковичем", - сказав адвокат.

Окрім того, юрист зазначив, що, згідно з законодавством Росії, для того, щоб він міг на її території надавати правову допомогу Януковичу, він має пройти відповідну процедуру.

"А саме зареєструватися в реєстрі іноземних адвокатів, і лише за таких умов адвокат може надавати допомогу клієнту", - пояснив захисник.

Нагадаємо, раніше в Оболонському райсуді Києва оприлюднили текст листа Януковича Путіну. У ньому екс-президент України попросив російського главу допомогти "відновити конституційний порядок в країні" і ввести російські війська в Україну, посилаючись на одну зі статей Договору про дружбу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  президент-втікач Віктор Янукович заявив, що абсолютно готовий виступити з останнім словом  в Оболонському райсуді Києва в рамках процедури міжнародної правової допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?