Вчені назвали неочікувану користь постійного вживання кави
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені назвали неочікувану користь постійного вживання кави

Вчені назвали неочікувану користь постійного вживання кави
Джерело:  online.ua

Регулярне споживання кофеїну знижує ризик розвитку розацеа (почервоніння на шкірі обличчя). До такого висновку прийшли учені Інституту Циндао в Китаї, передає ONLINE.UA з посиланням на журнал JAMA Dermatology.

Вказано, що для цього експерти оглянули понад 82 тисячі жінок. За весь період спостереження дослідники виявили майже 5 тисяч випадків розацеа.

"Із збільшенням кількості вживаного кофеїну (з кави) ризик розвитку захворювання знижувався. Ймовірність виникнення розацеа у тих, хто пив 4 або більше чашки кави в день кави становить менше ніж у тих, хто випивав менше однієї чашки кави на місяць", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що за даними дослідження, споживання кофеїну з харчових продуктів, крім кави, не вплинуло на зупинення розвитку розацеа.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Австралії з’явився заклад, в якому латте подають в авокадо; напій має назву аволатте. Авокадо розрізають навпіл, видаляють кісточку і м’якоть, потім в отриману ємність наливають каву. Кафе називає такий спосіб подачі «веганською чашкою».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?