Імперія фейків: на телеканалі "Росія-1" взяли інтерв'ю у загиблої в Керчі дівчини
Категорія
Світ
Дата публікації

Імперія фейків: на телеканалі "Росія-1" взяли інтерв'ю у загиблої в Керчі дівчини

Імперія фейків: на телеканалі "Росія-1" взяли інтерв'ю у загиблої в Керчі дівчини
Джерело:  online.ua

На черговий брехні спіймали ведучу програми "60 хвилин" Ольгу Скабеєву на телеканалі "Росія-1", яка поспілкувалася в прямому ефірі з дівчиною, що значиться в списках загиблих після масового розстрілу в окупованій Керчі. Про це йдеться в програмі "Fake News" на телеканалі "Дождь", передає ONLINE.UA.

Вказано, що 17 жовтня одіозна російська телеведуча говорила з "Аліною Керовою", нібито очевидицею того, що відбувається. В ефірі дівчина розповідала про черговість вибухів і паніку в коледжі.Однак уважні глядачі та журналісти зразу ж почали писати в коментарях до випуску "60 хвилин", що Аліна Керова загинула під час трагедії у Керчі.

Журналісти "Дождя" поспілкувалися з її подругою Вікторією Жуковою, яка запевняє, що на записі програми голос не її одногрупниці, а інших дівчат з таким же прізвищем в коледжі, а тим більше на другому курсі, не було.

Чимало користувачів соцмереж написали про смерть Керової, але через кілька днів, ні автори передачі, ні керівництво каналу не зробили ніяких заяв і не вирізали момент із запису ефіру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що З МІ дізналися про таємний сейф керченськго стрілка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?