Немає слів, щоб висловити біль втрати: колеги випустили зворушливе відео в пам'ять Марини Поплавської
Категорія
Україна
Дата публікації

Немає слів, щоб висловити біль втрати: колеги випустили зворушливе відео в пам'ять Марини Поплавської

Немає слів, щоб висловити біль втрати: колеги випустили зворушливе відео в пам'ять Марини Поплавської
Джерело:  online.ua

Колеги зірки "Дизель шоу" Марини Поплавської випустили в пам'ять про неї зворушливе відео, в якому зібрали яскраві кадри з виступів артистки, яка трагічно загинула 20 жовтня в ДТП під Києвом, повідомляє ONLINE.UА.

Ролик почався зі слів Марини Францівни: "Я вас найбільше люблю, я за вас життя віддам". У відео зібрані кадри з останніх інтерв'ю Поплавської, в яких вона зізнавалася, що мріє зустріти 15-річчя "Дизель шоу".

"У будинок до кожного, хто хоч раз посміхнувся, дивлячись на неї на екрані або на сцені - прийшла велика біда. З життя пішла яскрава зірка комедійного жанру, вчителька, людина з великої літери, вірна подруга, красива жінка - Марина Поплавська. Її життя обірвалося трагічно і безглуздо", - підписали колеги артистки відео.

Нагадаємо, Марина Поплавська трагічно загинула в ДТП рано вранці 20 жовтня. Автобус, в якому їхала команда "Дизель шоу", врізався на величезній швидкості у вантажівку. Аварія забрала життя Марини Францівни миттєво - вона померла на місці події.

21 жовтня з Мариною Поплавською попрощалися в Києві. На церемонію прощання із зіркою "Дизель шоу" прийшли тисячі киян. У понеділок, 22 жовтня, Марину Францівну поховали в Житомирі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що суд прийняв рішення відправити водія автобуса, в якому загинула Поплавська, під цілодобовий домашній арешт. В ході засідання суду водій, якого звинувачують в аварії, виправдався за те, що трапилося - він запевнив, що не спав за кермом, а з керуванням автобуса не впорався через те, що Поплавська погано себе почувала і просила виміряти тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?