Як уникнути боргів за газ, якщо немає гарячої води: відповідь КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

Як уникнути боргів за газ, якщо немає гарячої води: відповідь КМДА

Як уникнути боргів за газ, якщо немає гарячої води: відповідь КМДА
Джерело:  online.ua

В КМДА пояснили, що для уникнення додаткових нарахувань за газ через відсутність гарячої води влада рекомендує киянам встановлювати газові лічильники, передає ONLINE.UA.

Як відомо, існує законодавча норма, яка говорить: за відчутності гарячого водопостачання вважається, що люди догрівають воду, користуючись газовою плитою і йде донарахування за газ. Це відбувається кожного року.

"Змінити її ми не можемо. Єдиний вихід уникнути донарахувань – встановлення газового лічильника. Щоб вирішити питання в подальшому, єдиний правильний рецепт – це облік квартири", – наголосили в КМДА.

Щоб пришвидшити встановлення потрібно звернутися в сервісний центр "Київгазу".

"Дуже багато випадків, коли люди відмовляються від встановлення з різних причин, а як показує практика, облік мати варто", - сказано в заяві.

За даними КМДА, 316 тисяч столичних квартир не мають лічильників.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 жовтня Віталій Кличко наголосив, що влада Києва зробила все можливе, щоб опалювальний сезон в українській столиці розпочався вчасно. Він зазначив, що опалення в Києві включать протягом 10 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?