Великі банки заморозили активи соратника Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Великі банки заморозили активи соратника Путіна

Великі банки заморозили активи соратника Путіна
Джерело:  online.ua

Чотири скандинавські банки заморозили рахунки російського бізнесмена та соратника президента РФ - Бориса Ротенберга. Останній нещодавно подав до суду, звинувативши установи в порушенні контрактів на обслуговування, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Нарешті! США запровадили санкції проти Бориса Ротенберга, громадянина Фінляндії, але також наближеного до Путіна мільярдера, 20 березня 2014 року. Лише тепер його рахунки в скандинавських банках Danske, Nordea & Handelsbanken заморожено", - прокоментував у Twitter аналітик американського центру Atlantic Council Андерс Аслунд.

Варто зазначити, що одіозний російський бізнесмен Ротенберг та його брат Аркадій перебувають під санкціями США через їхню роль у конфлікті з Україною і зв'язки з президентом Владіміром Путіним. Однак, ЄС не запровадив санкції проти Бориса Ротенберга, бо він також є громадянином Фінляндії.

Нагадаємо, 22 жовтня президент Росії Володимир Путін підписав указ, який передбачає введення "спеціальних економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України.

Як повідомляв ONLINE.UA , за словами російського політолога Дмитра Орєшкіна, у Путіна накопичилося роздратування, адже Україна все більше віддаляється від Росії і це змушує його мститися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?