Санкції Росії проти України: в Кремлі розповіли, хто потрапив під обмеження
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції Росії проти України: в Кремлі розповіли, хто потрапив під обмеження

Санкції Росії проти України: в Кремлі розповіли, хто потрапив під обмеження
Джерело:  online.ua

Російські санкції проти України торкнуться не тільки економічних секторів, а й фізичних осіб. Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи нові антиукраїнські санкції, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

"Скажімо так, Україна ж вживає заходів і щодо економіки, і щодо юридичних осіб, і по відношенню до фізичних осіб. Тому ні того, ні іншого, ні третього виключати не можна", - зазначив Пєсков.

Але він запевнив, що нові санкції не спрямовані проти українського народу. Вони, за твердженням Пєскова, спрямовані проти офіційного Києва, який, на думку російської влади, "веде авантюрні дії".

"Президент Путін неодноразово говорив, що ми не вважаємо в даному випадку, скажімо так, своїм візаві з якихось рестрикцій український народ. Український народ був і залишається братським народом для Росії, за винятком невдалих представників цього народу, які загрузли в ультранаціоналістичних настроях" , - заявив Пєсков.

При цьому Пєсков не уточнив, наскільки точковими будуть нові санкції проти Росії. Він підтвердив, що нові санкції, які запровадив Путін проти України, торкнуться фізичних осіб, але не назвав імена тих українців, які потрапили в новий список санкцій.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, за що Путін мстить Україні, вводячи нові санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?