Енріке Іглесіас розповів, як зберегти ідеальні стосунки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Енріке Іглесіас розповів, як зберегти ідеальні стосунки

Енріке Іглесіас розповів, як зберегти ідеальні стосунки
Джерело:  online.ua

Відомий співак Енріке Іглесіас, який одружений з екс-тенісисткою Анною Курніковою, зізнався, що після народження дітей сексу між закоханими стало більше, і саме він допомає зберігати ідеальні стосунки, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами іспанського виконавця, він перетворився на ідеального сім'янина і тепер не соромиться розповідати про своє інтимне життя журналістам.

"Секс краще, ніж будь-коли, це те, що я роблю на сніданок", – сказав він.

Зірка також зазначив, що для нього бути татом – це неймовірно.

"Це одне з найкращих почуттів у світі. Мене це змінило. Я їду повільніше. Я думаю по кілька разів про дурні речі, які я збираюся зробити, перш ніж я їх зроблю, я став більш відповідальним", - каже Енріке.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що світська левиця та відома модель Кім Кардаш'ян зізналася, що насправді соромиться говорити про секс, оскільки є дуже консервативною жінкою. Зірка пояснила, що на публіці їй доводиться одягати маску "дикої та гордої" жінки, але це тільки образ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?