Масове вбивство в Керчі: окупанти Криму повідомили, скільки постраждалих залишаться інвалідами
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: окупанти Криму повідомили, скільки постраждалих залишаться інвалідами

Масове вбивство в Керчі: окупанти Криму повідомили, скільки постраждалих залишаться інвалідами
Джерело:  online.ua

Четверо дітей, які постраждали під час розстрілу в керченському коледжі, залишаться інвалідами. Вони ще знаходяться у вкрай важкому стані, але медики запевняють, що дані пацієнти будуть жити.

Про стан постраждалих, які отримають інвалідність після розстрілу в коледжі, повідомив так званий "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов в інтерв'ю місцевим ЗМІ, повідомляє ONLINE.UА.

На сьогоднішній день, за даними окупантів, в лікарнях перебувають ще 47 постраждалих. Але медики запевняють, що для всіх них вже немає небезпеки для життя, так як критичну точку вдалося минути.

Шестеро жертв керченського стрілка знаходяться в Москві, в НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології. Троє з них введені в медикаментозну кому, їм проводять штучну вентиляцію легенів.

Нагадаємо, масове вбивство в Керчі сталося 17 жовтня - там студент четвертого курсу приніс в коледж саморобну бомбу і рушницю, за допомогою яких розстріляв однокурсників і викладачів навчального закладу.

В ході розстрілу загинула 21 людина і ще понад 70 осіб постраждали, більшість з них були неповнолітніми дітьми. Сам керченський стрілок наклав на себе руки - він застрелився в бібліотеці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії заборонили пов'язувати Керченську трагедію з розстрілом в американській школі "Колумбайн", хоча Влад Росляков, який влаштував масове вбивство в коледжі, багато в чому скопіював дії американських підлітків-стрільців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?