Медведєв розкрив плани Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв розкрив плани Путіна щодо України

Медведєв розкрив плани Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розказав про плани очільника Кремля Володимира Путіна, заявивши, що РФ може заборонити поставки на свою територію низки українських товарів, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Він зазначив, що планує підписати рішення щодо санкцій відносно України найближчим часом.

"Списки фізичних осіб України, які підпадають під санкції РФ, включать сотні людей, які завдавали шкоди РФ. Серед них будуть і відомі персони. Постанова уряду РФ про санкції не стосуватимуться більшості українців... Активи українців, які потраплять в санкційні списки, будуть заблоковані. Мова йде про блокування їхніх активів, які перебувають на території РФ. Тобто про заборону здійснювати з ними будь-які дії", - сказав Медведєв.

Він також зазначив, що мова йде "про заборону перерахування грошових коштів, які знаходяться в джерелах, розташованих на території РФ".

"Тобто мається на увазі заборона вивозу капіталу", - уточнив Медведєв.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що нові санкції, які запровадив Путін проти України, торкнуться фізичних осіб, але поки не називаються імена тих українців, які потрапили в новий список санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?