Масштабна ДТП в Києві - опубліковано шокуюче відео з дрону
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна ДТП в Києві - опубліковано шокуюче відео з дрону

Масштабна ДТП в Києві - опубліковано шокуюче відео з дрону
Джерело:  YouTube

В мережі опублікували зняте за допомогою дрона відео, яке показує масштаб ДТП, що сталася на Лесі Українки в Києві 23 жовтня, передає ONLINE.UA з посиланням на Іnformator.ua.

Аварія сталася близько 10:00 на бульварі Лесі Українки. Внаслідок інциденту рух на даній ділянці виявився повністю заблокованим.

За останніми даними, 21 автомобіль був пошкоджений в результаті аварії. Постраждалих поки троє, з яких, як повідомив патрульний, тільки одна жінка погодилася їхати в кареті "швидкої допомоги". У неї і інших постраждалих незначні тілесні ушкодження. На місці продовжує працювати поліція, ніяких коментарів не дають.

Також ресурс dtp.kiev.ua опублікував відео моменту ДТП.

На кадрах, зокрема, видно, як після зіткнення з краном одну з вантажівок відкинуло убік.

Також можна побачити, як у момент аварії пасажири на ходу вистрибують з постраждалих авто.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  суд прийняв рішення відправити водія автобуса, в якому загинула Поплавська, під цілодобовий домашній арешт. В ході засідання суду водій, якого звинувачують в аварії, виправдався за те, що трапилося — він запевнив, що не спав за кермом, а з керуванням автобуса не впорався через те, що Поплавська погано себе почувала і просила виміряти тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?