Буде терор: Угорщина висунула гучні звинувачення Євросоюзу
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде терор: Угорщина висунула гучні звинувачення Євросоюзу

Буде терор: Угорщина висунула гучні звинувачення Євросоюзу
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що лідери Європейського союзу хочуть створити "європейську імперію" для підпорядкування окремих націй. Саме тому вони навмисне не зупинили масову міграцію на континент, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Політик закликав виборців підтримати "культуру патріотизму" на наступних виборах до Європейсього парламенту, які відбудуться наступного року.

"Вибори в Європарламент у травні вирішать, в якому напрямку попрямує фургон Європи. Ми повинні відкинути ідеологію глобалізму і підтримати замість цього культуру патріотизму", – сказав він.

Угорський політик також вважає, що "автохтонні європейці" стануть меншиною на континенті, якщо імміграція до Європи продовжиться. Політик вважає, що тоді "терор стане частиною життя у великих містах".

"Ті, хто хоче виліпити європейську імперію з Європейського союзу,усі без винятку є прихильниками імміграції. Вони свідомо не використали свою величезну військову та поліцейську міць, вони свідомо не захистили Європу від масового напливу мігрантів", – наголосив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан заявив, що звіт комітету Європарламенту щодо порушення Угорщиною правил та цінностей Європейського союзу є образою угорської нації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?