Як Путін заробляв свої перші гроші - вражаючі фотодокази
Категорія
Світ
Дата публікації

Як Путін заробляв свої перші гроші - вражаючі фотодокази

Як Путін заробляв свої перші гроші - вражаючі фотодокази
Джерело:  online.ua

В молодості майбутній президент РФ Володимир Путін займався єдиноборством та брав участь в зйомках в якості каскадера - за таку роботу очільник Кремля отримував до 75 рублів в день. Вказано, що у фільмах він виконував абсолютно різні ролі: від німця і до радянського солдата, передає ONLINE.UA з посиланням на  BigPicture.

Так, у фільмографії Путіна щонайменше дві картини: "Іжорський батальйон" і "Блокада". Про каскадерський досвід президента РФ розповів колишній депутат Державної думи Василь Шестаков.

"Нам було все одно, кого грати. За це платили дуже хороші гроші на ті часи. Ми були студенти, але могли сходити в ресторан "Кавказький", наприклад. У мене зарплата інженера була 110 рублів, а за зйомки я в день отримував 75 рублів. Тобто це були дійсно пристойні гроші", – сказав Шестаков.

Цю інформацію також підтвердив ще один колишній борець, Микола Ващилін, який був задіяний при постановці трюків в таких фільмах, як "Д'Артаньян і три мушкетери", "Пригоди Шерлока Холмса" і "Сибіріада".

"На зйомки викликали такі як епопея "Блокада". Був наказ обкому партії "забезпечити масовку 10 тисяч людей". І всі студенти, військові училища, спортивні товариства приводили людей. Платили просто масовці – 3 рубля, а нам – 10 рублів за знімальний день. Тому ми стали це дуже любити", - розповів Ващилін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський фонд "Общественное мнение" склав новий рейтинг підтримки російського глави Володимира Путіна громадянами країни. Як виявилося, рейтинг Путіна в цьому кварталі побив антирекорд — за нього погодилися проголосувати лише 45% опитаних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?