Огидне місце: Трамп шокував неочікуваним зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Огидне місце: Трамп шокував неочікуваним зізнанням

Огидне місце: Трамп шокував неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп назвав Близький Схід "огидним місцем", коментуючи вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашоггі й порушення прав людини в Ірані, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill.

"Немає виправдання тому, що сталося з Саудівською Аравією. Жодних виправдань... Але ви тільки погляньте, це неблагополучна частина світу. Це огидне місце. Це огидна частина світу кщо ви подивитеся на іншу сторону - Іран, то ви побачите те, що вони зробили людям багато порочного і жахливого. Але якщо сталося те, що сталося, і якщо факти перевіряються, значить, це дуже погано", - сказав Трамп журналістам в Білому домі.

Варто зазначити, що американський лідер захищав Саудівську Аравію, називаючи країну "дуже хорошим союзником" і запевнив, що вони "дуже допомогли США з Ізраїлем. Вони фінансували багато речей".

Нагадаємо, Хашоггі зник у консульстві у Стамбулі 2 жовтня. Турецька влада стверджувала, що саудівські агенти убили та розчленували журналіста. Саудівська Аравія до останнього заперечувала факт смерті, аж поки не визнала, що Хашоггі помер випадково, внаслідок бійки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розказав подробиці стосовно зникнення саудівського журналіста Джамаля Хашоггі. Він підтвердив, що мова йде про заздалегідь сплановане жорстоке убивство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?