Кріштіану Роналду взірвав мережу кумедним селфі з фанатом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріштіану Роналду взірвав мережу кумедним селфі з фанатом

Кріштіану Роналду взірвав мережу кумедним селфі з фанатом
Джерело:  online.ua

Португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду зробив доволі кумедне селфі з уболівальником, що вибіг на поле стадіону "Олд Траффорд". Про це повідомляє RMC Sport на своїй сторінці в Twitter, передає ONLINE.UA.

Коли чоловікові вдалося опинитися на полі, він зразу ж попрямував до Кріштіану Роналду. Вболівальника швидко наздогнали стюарди, проте португальський футболіст встиг зробити з фанатом селфі на його телефон.

Мережа бурхливо обговрює цю смішну світлину, нахвалюючи футболіста за повагу до своїх шанувальників та відсутність "корони на голові".

 "Я після цього почав Роналду ще більше поважати; заздрю сміливості цього вболівальника - він, напевно, здійснив найбільшу мрію свого життя: Роналду любить всіх своїх фанатів - це правда: найкращий футболіст в історії; цікаво, як це? ну, коли тебе обожнює весь світ; неймовірно щира світлина; Роналду наш кумир і так буде завжди", - пишуть шанувальники футболіста в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA,  старший син Криштіану Роналду вирішив спробувати свої сили у футболі  і вступив у клубну академію туринського "Ювентуса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?