Деміен Ескобар: сім цікавих фактів з життя надзвичайного скрипаля
Категорія
Культура
Дата публікації

Деміен Ескобар: сім цікавих фактів з життя надзвичайного скрипаля

Деміен Ескобар: сім цікавих фактів з життя надзвичайного скрипаля
Джерело:  online.ua

Наприкінці тижня у Києві, 26 жовтня у Палаці "Україна" відбудеться виступ всесвітньовідомого скрипаля з Нью-Йорку, так званого американського богу скрипки Damien Escobar, повідомляє ONLINE.UA.

Напередодні концерту ми зібрали сім цікавих фактів з життя музиканта

  1. Деміен вперше взяв у руки скрипку в вісім років, а в десять уже став студентом престижної школи мистецтв - Juilliard School, випускниками якої були Робін Вільямс і Майлс Девіс.

  2. Серця перших шанувальників маленький Деміен разом зі старшим братом завойовував на вулицях Нью Йорка, а після музикант вирушив у суперпопулярне телевізійне шоу "America's Got Talent", де зайняв третє місце.

  3. Скрипаль почав сольну кар'єру з двох аншлагових національних турів, сольного альбому "Sensual Melodies", і через три роки - другий платівки Boundless, яка протягом доби потрапила в десятку Billboard Classical Crossover Charts і топи розділу R & B / Soul в iTunes.

  4. Головний прихильник музиканта - екс-президент США Барак Обама, на інавгурації якого Damien Escobar відзначався з Beyoncé, Jon Bon Jovi та Shakira.

  5. У 2007 році Ескобар заснував фонд Violins Against Violence ( "Скрипки проти насильства"), а також співпрацює з фондом VH1 Save the Music Foundation, UNICEF та Kennedy's Cause - благодійною організацією, яка допомагає дітям з вадами розвитку лімфатичної системи.

  6. Чотири роки тому музикант випустив автбіографіческую книгу для дітей "The Sound of Strings", де розповів про важке дитинство в форматі казки.

  7. Damien Escobar став володарем двох престижних американських нагород Emmy Awards.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?