Я зрадив їй: Джастін Тімберлейк шокував неочікуваним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я зрадив їй: Джастін Тімберлейк шокував неочікуваним зізнанням

Я зрадив їй: Джастін Тімберлейк шокував неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Відомий актор та музикант Джастін Тімберлейк написав автобіографічну книгу, в якій поділився своїми секретами, спогадами та переживаннями. Вже 30 жовтня у мережі можна буде придбати першу книгу Джастіна Тімберлейка – "Hindsight & All the Things I Can not See in Front of Me", передає ONLINE.UA.

У своїй першій книзі Джастін розповів про зраду своїй дружині Джессіці Біл. Журналісти стверджують, що сталось це на першому етапі роману, коли співак ще не знав, що акторка – саме та жінка, з якою він створить сім'ю. Варто зазначити, що на той момент вільні стосунки влаштовували Джессіку Біл.

"Ми зустрічалися з іншими, щоб захиститися від прив'язаності і можливого болю, який могли заподіяти одне одному", - написав актор.

Трохи пізніше Тімберлейк зрозумів, що не хоче ділити Джессіку ні з ким іншим. Тому його роман успішно закінчився весіллям у 2012 році. Пара й досі випромінює щастя під час публічних виходів та насолоджується вихованням 3-річного сина Сайлеса.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий співак Енріке Іглесіас, який одружений з екс-тенісисткою Анною Курніковою, зізнався, що після народження дітей сексу між закоханими стало більше, і саме він допомає зберігати ідеальні стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?