Прикордонники: росіянин віз в Україну мертву дружину як живу, щоб зекономити
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикордонники: росіянин віз в Україну мертву дружину як живу, щоб зекономити

Прикордонники: росіянин віз в Україну мертву дружину як живу, щоб зекономити

Громадянин Росії намагався провезти в Україну труп жінки, видаючи його за живу пасажирку. За його словами, це було зроблено, щоб "зекономити гроші". Про дивний інцидент розповіли в Держприкордонслужбі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Його аргументація – проста. Вони таким чином планували зекономити на юридичних формальностях, а по-друге, на витратах, пов'язаних з перевезенням тіла спеціальним автомобілем. Тому і прийняли таке рішення скористатися темною порою доби і провезти труп як пасажира", - заявили у відомстві.

На місце події зразу ж викликали поліцію, і далі цією справою займались правоохоронці. Повідомляється, що авто з тілом не пропустили на територію України.

"У зв'язку з порушення правил митно-прикордонного контролю вказані громадяни на територію України пропущені не були. Вони були повернуті до РФ. Об’єктивних даних, які б вказували на наявність у діях ознак складу злочину, вчиненого на території України, не встановлено", - заявили в харківській поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Миколаєві в закиданій сміттям квартирі знайшли муміфіковане тіло жінки, яка померла близько 30 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?