Обамі та Клінтон підкинули поштою бомби - шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Обамі та Клінтон підкинули поштою бомби - шокуючі подробиці

Обамі та Клінтон підкинули поштою бомби - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У будинку Гілларі і Білла Клінтонів в Нью-Йорку і в офісі колишнього президента США Барака Обами знайшли вибухові пристрої. Вказано, що бомби виявили в пошті, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

"В середу вранці було виявлено вибуховий пристрій технічним фахівцем, який переглядає пошту для офісу Хілларі Клінтон", - сказав співробітник правоохоронних органів виданню.

Окрім того, вказано, що аналогічний пристрій також надіслали в офіс колишнього президента Барака Обами. Видання зазначає, що ці пристрої схожі на вибухівку, яку знайшли в будинку мільярдера-філантропа Джорджа Сороса 22 жовтня.

ЗМІ пише, що на даний момент не ясно, де саме були виявлені пристрої, надіслані Клінтонам і Обамі.

Самі політики цей інцидент поки не коментували.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп, який раніше декілька разів підтверджував існування спроб Росії втрутитися у вибори 2016 року, вкотре назвав змову своєї кампанії з росіянами вигадкою. Окрім того,  голова Білого дому обізвав свою колишню конкурентку в президентській гонці Гілларі Клінтон "шахрайкою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?