Бойовики намагалися відбити у ЗСУ хутір Вільний: українські захисники гідно відповіли
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики намагалися відбити у ЗСУ хутір Вільний: українські захисники гідно відповіли

Бойовики намагалися відбити у ЗСУ хутір Вільний: українські захисники гідно відповіли
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили наступ на Луганщині. Вони намагалися відбити у ЗСУ хутір Вільний, який недавно перейшов під контроль українських військових після того, як майже три роки перебував в "сірій зоні". Бійці ЗСУ гідно відбили атаку - в ході бойових дій було знищено трьох окупантів.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Найбільш інтенсивні обстріли ворога за минулу добу, 24 жовтня, було зафіксовано на Попаснянському напрямку. Там бойовики тричі відкривали прицільний вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ЗСУ, але підрозділи ООС "адекватно і гідно відповідали".

Також під ворожий вогонь потрапили захисники Катеринівки, Кам'янки, Новолуганського, Мар'їнки, Пєсков, Павлопіля, Тарамчука і Гнутового, де бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На території села Водяне на Маріупольському напрямку також впали ворожі міни 120-го калібру. В ході бойових дій поранення отримав один український військовий.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії нарешті визнали, що ліквідований ватажок "ДНР" Захарченко був звичайним злочинцем, а не "захисником".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?