Подвійна ДТП у Києві: п'яний гонщик влетів у чотири автомобілі – опубліковані моторошні фото
Категорія
Події
Дата публікації

Подвійна ДТП у Києві: п'яний гонщик влетів у чотири автомобілі – опубліковані моторошні фото

Подвійна ДТП у Києві: п'яний гонщик влетів у чотири автомобілі – опубліковані  моторошні фото
Джерело:  online.ua

Ввечері 24 жовтня в Солом'янському районі Києва за декілька годин сталося одразу дві ДТП: постраждало 4 автомобілі та евакуатор. Зазначається, що водій Volkswagen не впорався з керуванням та врізався в "Мерседес", передає ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".


Фото: 24 Канал

"Поки водії чекали на поліцію, а одну з автівок забирав евакуатор, водій ще однієї машини намагався об'їхати місце ДТП, як в ту ж мить у нього влетів позашляховик з п'яним водієм за кермом та пасажиркою в салоні", - сказано в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що водієм напідпитку був раллійний гонщик Ярослав Поляченко. Тест на алкоголь він проходити відмовився та ще й зчинив сварку з поліцейськими. На щастя, ніхто не постраждав, а винуватець ДТП визнав свою провину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 липня на трасі Київ — Харків, недалеко від міста Березань, сталася смертельна ДТП. В результаті аварії загинули жінка і дитина. Аварія сталася в результаті зіткнення автомобіля Ford Mondeo з вантажівкою, яка була припаркована в спеціально відведеному місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?