Удар у відповідь послідує швидко: Путін пригрозив всій Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Удар у відповідь послідує швидко: Путін пригрозив всій Європі

Удар у відповідь послідує швидко: Путін пригрозив всій Європі

Якщо США розмістять свої ракети в Європі після того, як вийдуть з договору з Росією про ракети середньої і меншої дальності (ДРСМД), то Москва швидко і ефективно відповість на це.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на прес-конференції за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте в Москві, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на DW.

Путін застеріг Вашингтон від нової гонки озброєння, так як вона створить вкрай небезпечну ситуацію не тільки для США, але і для всієї Європи. Також російський глава закликав Трампа не відмовлятися від продовження договору про обмеження стратегічних наступальних озброєнь, зазначивши, що навіть після подібних загроз американського лідера Росія готова продовжувати працювати з США по ракетним договорам "без всяких істерик".

Глава Кремля сподівається, що всі ці питання йому вдасться врегулювати з Дональдом Трампом на найближчій зустрічі, яка запланована на 11 листопада в Парижі, де вони обидва візьмуть участь в заходах, присвячених завершенню Першої світової війни.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що відомий музикант Андрій Макаревич у пісні жорстко висміяв Путіна, який заявив, що Росія здатна нанести ядерний удар у відповідь на зовнішні загрози, в результаті якого "всі росіяни стануть мучениками і потраплять в рай".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?