Ігри Нескорених 2018: українці завоювали ще одну медаль
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ігри Нескорених 2018: українці завоювали ще одну медаль

Ігри Нескорених 2018: українці завоювали ще одну медаль
Джерело:  online.ua

Українська збірна досягла нового успіху на Іграх Нескорених-2018. Скарбничка досягнень команди поповнилася ще однією медаллю, яку завоював Юрій Дмитренко. Він став срібним призером змагань з метання дисків, повідомляє ONLINE.UА.

Українець посів почесне друге місце із загальним результатом 36,65. Він поступився лише американцю, який отримав золото з результатом 38,36. На третьому місці в цій категорії змагань виявився естонець - його результат склав 30,54.

Юрій Дмитренко вже прокоментував свою перемогу. Він присвятив її українським військовим, які впевнено тримають і захищають східні кордони України від агресора.

У МВС України привітали Юрія Дмитренко з відмінним результатом, яким він продемонстрував справжню незламність української сили і духу. Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян уточнив, що срібний призер Ігор Нескорених 2018 служить в Патрульній поліції України.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в перший день Ігор Неопокренних 2018 українська збірна завоювала золоту медаль- її володарем став велогонщик Денис Фіщук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?