Це потрібно побачити: у мережі знайшли двійника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно побачити: у мережі знайшли двійника Путіна

Це потрібно побачити: у мережі знайшли двійника Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі знайшли китайського двійника президента Росії Володимира Путіна. Знімок був опублікований на сторінці розважального порталу 9gag в Instagram, передає ONLINE.UA.

Чоловік, схожий на Путіна, 55-річний фермер-холостяк Ло Юаньпін живе в китайському селі Лунцзюй. Китайця навіть запрошували на телебачення через схожість з очільником Кремля.

 Користувачі соціальних мереж активно обговорюють цю світлину, зауважуючи, що з такою зовнішністю чоловіку краще не приїжджати в Україну.

"Що не кажіть, а цей чоловік краще б керував РФ, ніж справжній Путін - апріорі; як на мене, взагалі не схожий: з такою зовнішністю в Україну краще не приїжджати; дивно, що десь на на нашій планеті живе собі "Путін", який нікому нічого поганого не зробив. Напевно... це не факт; що не кажіть, а найкращий двійник Путіна - це Доббі з "Гаррі Поттера". Він для мене - номер один; бідній людині просто не пощастило; виглядає набагато краще, ніж Путін, тому немає сенсу їх порівнювати", - пишуть люди в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах. Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?