Весняний жовтень: у Запоріжжі розцвіли яблуні - фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Весняний жовтень: у Запоріжжі розцвіли яблуні - фото

Весняний жовтень: у Запоріжжі розцвіли яблуні - фото
Джерело:  online.ua

Поки українці активно обговорювали вражаючі фото засніжених Карпат - в Запоріжжі розцвіли яблуні. Також жителі міста кажуть, що днями бачили цвітіння каштану та бузку, передає ONLINE.UA з посиланням на інтернет-спільноту "Це Запоріжжя".

"У місті зафіксували цвітіння яблуні" – сказано в повідомленні.

"Шок-контент - цвіте яблуня; я нещодавно каштан бачила - цвіте; нещодавно сфотографувалася з бузком, який теж цвів; ці все б нічого, якби не кінець жовтня; ох, ця загадкова осінь; в Україні ще й не таке можна побачити; яка милота та краса - навіть жити стало веселіше; скільки живу - стільки і дивуюся; ох і краса!; зразу ж видно, що скоро Новий рік; це точно не фейк? я такого ніколи не бачила; цей світ дуже загадковий! що тут ще додати?; десь осінь, а десь весна; неймовірне фото", - пишуть в коментарях до знімку користувачі соцмереж.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Карпатах найбільші гірськолижні курорти замело снігом. Так, у високогір’ї сніговий покрив сягає від 20 до 25 сантиметрів. Користувачі соцмереж не втомлюються ділитися вражаючими фото та відео засніжених Карпат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?