Двічі вбили і повторили весь жах: мама загиблої студентки в Керчі про фейкове інтерв'ю з дочкою
Категорія
Світ
Дата публікації

Двічі вбили і повторили весь жах: мама загиблої студентки в Керчі про фейкове інтерв'ю з дочкою

Двічі вбили і повторили весь жах: мама загиблої студентки в Керчі про фейкове інтерв'ю з дочкою
Джерело:  online.ua

Батьки загиблої дівчинки в керченському коледжі прокоментували ситуацію з фейковим інтерв'ю, яке російські пропагандисти "взяли" у Аліни Керової. Вони заявили, що співробітники "Росії-1" двічі вбили їх дочку і змусили повторно пройти весь жах з упізнанням тіла дитини, за що навіть не вибачилися, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на "Дождь".

Батьки загиблої дівчинки розповіли, що про фейкове інтерв'ю за участю своєї дочки дізналися від друзів з Китаю, які надіслали скріншот з відео "Росії-1".

"Я просто був у шоці. Таке відчуття, що там чи то моя дружина збожеволіла, чи то ще що відбувається", - розповів батько загиблої дівчинки про свою першу реакцію на фейк.

Мама Аліни Керової також розповіла, що їй стали масово дзвонити і розповідати про ефір. За словами жінки родичі, знайомі і навіть чоловік запідозрили, що вона помилилася на упізнанні тіла дочки.

"Віка, ти в своєму розумі? Ти точно впізнала? Це вона? Ти точно впевнена? - запитував чоловік. І буквально протягом півгодини знову подзвонили з моргу - приїжджайте на повторне впізнання. Ми ще раз поїхали зі свекрухою. Я ж не хвора, це моя дитина, її одяг, все її: руки, ноги, тіло", - додала мама загиблої дівчини.

Вікторія Керова в шоці від цього фейку російських пропагандистів, які дали надію на те, що її дочка могла вижити під час розстрілу в коледжі Керчі.

"Так, у мене з'явилася надія, що Аліна жива. Обнадіяла програма, що наша дитина жива, а потім двічі вбили. На такому болю зробити ще болючіше. Тепер просто звучить це по всьому світу - як таке могло бути, і все обурюються, запитують у нас ", - скаржаться батьки загиблої Аліни Керової, відзначаючи, що з" Росії-1 "до них так ніхто не подзвонив і навіть не спробував вибачитися.

У свою чергу на "Росії-1" виправдалися за фейкове інтерв'ю із загиблою під час керченської трагедії дівчини. Там заявили, що дівчина, яка давала інтерв'ю в прямому ефірі, нібито назвалася чужим ім'ям, про що було невідомо журналістам.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії заборонили журналістам порівнювати масове вбивство в Керчі з розстрілом в "Колумбайні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?