Російських шпигунів звинуватили в прослуховуванні особистого мобільного телефону Трампа: в Кремлі виправдалися
Категорія
Світ
Дата публікації

Російських шпигунів звинуватили в прослуховуванні особистого мобільного телефону Трампа: в Кремлі виправдалися

Російських шпигунів звинуватили в прослуховуванні особистого мобільного телефону Трампа: в Кремлі виправдалися
Джерело:  online.ua

Мобільний телефон президента США Дональда Трампа постійно прослуховується шпигунами з Росії і Китаю, але американський глава досі нехтує радою спецслужб і не обмежує до мінімуму використання незахищеного від прослуховування смартфона iPhone для спілкування з друзями.

Про те, що російські спецслужби прослуховують мобільний телефон президента США Дональда Трампа йдеться в публікації The New York Times, повідомляє ONLINE.UA.

У Росії традиційно виправдалися. Зокрема, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що до таких публікацій Кремль вже ставиться з гумором, натякнувши на те, що не варто звертати уваги на фейки.

Трамп також вже відреагував на чутки про прослуховування свого телефону російськими шпигунами. Він обурився цієї інформації, заявивши, що "вона настільки некоректна, що у нього немає часу її виправляти". Президент США запевнив, що користується тільки офіційними телефонами, і у нього є тільки один офіційний мобільний телефон, по якому він дзвонить дуже рідко.

Слід зазначити, що в публікації газета The New York Times посилається на дані анонімних джерел американських спецслужб, які запевняють, що зневірилися вплинути на президента США і лише сподіваються на те, щоб той не розкривав занадто багато секретної інформації під час спілкування зі своїми друзями. Там також відзначили, що у президента США три iPhone. Над безпекою двох з них працювало Агентство національної безпеки США, але третій - нічим не відрізняється від будь-якого іншого телефону і не захищений від потенційного стеження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в м'ячі ЧС-2018 з футболу, який російський глава Володимир Путін подарував американському президенту Дональду Трампу, знайшли дивний датчик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?