Це наш борг: Путін віддав новий наказ російським військовим
Категорія
Політика
Дата публікації

Це наш борг: Путін віддав новий наказ російським військовим

Це наш борг: Путін віддав новий наказ російським військовим
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Путін провів зустріч з вищими офіцерами і прокурорами, яким поставив завдання підвищити рівень бойової та оперативної підготовки російських військ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

"Потрібно в повній мірі враховувати досвід військових операцій в Сирії, характер потенційних загроз, вирішувати все більш складні, багатопланові завдання", - пояснив Путін.

Він підкреслив, що Росія "нікому не загрожує і строго дотримується прийнятих на себе зобов'язаннь в сфері міжнародної безпеки та контролю за озброєннями". Але він нагадав, що обов'язок кожного військового і представника російської влади зробити все необхідне для надійного захисту країни.

За словами Путіна, російські військові вже відпрацьовували нову поставлену їм задачув ході найбільших в історії РФ навчань "Схід-2018". Але президент Росії, як верховний головнокомандувач, наказав їм бути готовими до миттєвого забезпечення військової безпеки держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін пригрозив всій Європі жорсткою і миттєвою відповіддю, якщо США розмістять там свої ракети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?