Як українка Черкасова стала чемпіонкою світу з вільної боротьби - вражаючі відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Як українка Черкасова стала чемпіонкою світу з вільної боротьби - вражаючі відео

Як українка Черкасова стала чемпіонкою світу з вільної боротьби - вражаючі відео
Джерело:  online.ua

24 жовтня 29-річна львів'янка Алла Черкасова завоювала золото у ваговій категорії до 68 кг на чемпіонаті світу-2018 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який відбувається в Будапешті, передає ONLINE.UA.

Українка тріумфально перемогла у вирішальній сутичці француженку Кумбу Селен Фанта Ларрок із рахунком 15:10. Також шляху до фіналу Черкасова в 1/8 фіналу впевнено перемогла Марію Мамашук з Білорусі (10:0), у чвертьфіналі взяла верх над представницею Болгарії Вікторією Івановою Бобевою (4:0), а в півфіналі виграла у китаянки Фен Чжоу (12:8 ).

Варто зазначити, що це друга медаль Черкасової на чемпіонатах світу після бронзи в 2010 році. На рахунку українки також срібло і дві бронзи на чемпіонатах Європи, золото і срібло Кубка світу.

Пропонуємо вам насолодитися найяскравішими моментами тріумфів української спортсменки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська збірна досягла нового успіху на Іграх Нескорених-2018. Скарбничка досягнень команди поповнилася ще однією медаллю, яку завоював Юрій Дмитренко. Він став срібним призером змагань з метання дисків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?