Плачу від болі: Лобода вперше звернулася до фанатів після операції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Плачу від болі: Лобода вперше звернулася до фанатів після операції

Плачу від болі: Лобода вперше звернулася до фанатів після операції
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років живе в Росії і не дає концерти в Україні,  вперше звернулася до своїх фанатів після операції в Москві. Знімок з палати зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

 На фото співачка лежить в лікарняній палаті з крапельницею в руці. У коментарі до знімка Лобода повідомила, що тільки зараз почала приходити до тями. За словами артистки, лікарі дали їй на роздуми три хвилини перед операцією, тому у неї не було вибору.

Лобода подякувала шанувальникам і близьким за підтримку і зазначила, що дати її найближчих концертів переносяться на січень 2019 року.

Більшість шанувальників співчувають співачці, проте є чимало й тих, хто називає цей випадок "помстою долі за зраду Батькивщини".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 червня  відбулася прем’єра нового кліпу  скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим і шокувала шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?