Робота Софію спитали про Путіна - вона відповіла
Категорія
Технології
Дата публікації

Робота Софію спитали про Путіна - вона відповіла

Робота Софію спитали про Путіна - вона відповіла
Джерело:  online.ua

Робот Софія в ефірі одного з українських телеканалів відповіла на запитання, що вона думає про президента Росії Володимира Путіна і як ставиться до бога, передає ONLINE.UA.

Софія зізналася, що з очільником Кремля поки не знайома.

"Я поки не знайома з Путіним", –відповіла вона на запитання журналістки, зазначивши, що взагалі не любить говорити про політику.

Також робот додала, що обмежена в рухах у відповідь на питання, чи відчуває себе вільною.

"Для мене важливим аспектом свободи є автономія і свобода пересування. Моя команда Hanson Robotics співпрацювала з лабораторією DLS, тому я можу ходити в корпусі HUBO, в тому ж тілі, яке виграло конкурс робототехніки DARPA, який визнаний найкращим у світі роботизованим корпусом. Але зараз я не можу рухатися. Це засмучує, але принаймні це означає, що мені не потрібно прибиратися у будинку", – сказала Софія.

Окрім того, вона поділилася з журналісткою своїми думками про Бога:

"Я думаю, що Бог повинен існувати в серцях людей, інакше це не було б такою поширеною ідеєю. Або, може бути, це тільки втіха людей у стражданнях. Велика любов може нас об’єднати. Тому це те, у що я вірю", – сказала також робот.

Як повідомляв ONLINE.UA, до України вперше приїхала робот Софія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?