"Як в раю": Еліна Світоліна приголомшила фанатів пікантним фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Як в раю": Еліна Світоліна приголомшила фанатів пікантним фото

"Як в раю": Еліна Світоліна приголомшила фанатів пікантним фото
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася з шанувальниками пікантним фото після яскравої перемоги у 3-му турі Підсумкового турніру WTA над Каролін Возняцкі з Данії. Тріумф красуня вирішила відсвяткувати, побалувавши себе приємним релаксом. Відповідну світлину вона опублікувала у своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

"Масаж в шість рук дуже навіть до речі. До зустрічі в суботу", – підписала знімок українська спортсменка.

"Гарного тобі відпочинку!; ти це заслужила як ніхто!; напевно, так виглядає рай; хто як працює, той так і відпочиває; природня краса - понад усе; вітаємо тебе і тримаємо кулачки; повертайся швидше до нас!; і що ще потрібно для щастя?; обожнюю масаж; мені подобається, що ви на кожному фото така щира", - пишуть в коментарях до знімку фанати тенісистки.

Еліна Світоліна -  українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA станом на січень 2018 року, виграла 12 турнірів WTA в одиночному розряді та два — в парному, 6 разів перемагала перших ракеток світу. Діставалася чвертьфіналів на Відкритому чемпіонаті Франції 2015 і 2017 років, Відкритому чемпіонаті Австралії 2018 року та на Олімпійських іграх 2016 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Леся Цуренко здобула сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?