Бойовики влаштували вогняну атаку в районі Авдіївки: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштували вогняну атаку в районі Авдіївки: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики влаштували вогняну атаку в районі Авдіївки: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуацію на Донбасі повністю контролюють ЗСУ, незважаючи на те, що противник продовжує цинічні провокації на усіх напрямках. За минулу добу бойовики влаштували вогняну атаку в районі Авдіївки, в ході якої отримали поранення двоє українських захисників.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Протягом 26 жовтня бойовики знизили кількість обстрілів. Вони 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в раойны Тарамчука, Кримського, Павлопіля, Водяного, Красногоровки і Гнутового. Найбільш інтенсивний наступ ворог провів в районі Авдіївки - там бойовики двічі прицільно обстрілювали з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї українських військових, але ЗСУ впевнено втримали оборону - за даними розвідки, в ході бойових дій один окупант був знищений і ще семеро поранені.

"Підрозділи, що обороняються, тримають ситуацію під своїм контролем та готові до реагування на різкі зміни в обстановці", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії нарешті визнали, що ліквідований Захарченко був не "захисником", а злочинцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?