Найгірша подія для Росії: Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Найгірша подія для Росії: Трамп виступив з гучною заявою

Найгірша подія для Росії: Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Свою перемогу на президентських виборах в 2016 році глава США Дональд Трамп вважає гіршим, що могло трапитися з Росією.

Про це заявив глава Білого дому під час виступу в Південній Кароліні, повідомляє ONLINE.UА.

"Я скажу вам ось що: найгірше, що трапилося з Росією, це те, що я переміг на виборах", - заявив Трамп, який вважає свою політику у відношенні з РФ найжорсткішою в історії США.

Трамп запевнив, що США будуть продовжувати домагатися результатів у відносинах і з Росією, і з Китаєм, і з Японією, і з КНДР, і з Південною Кореєю, так як "взаємодія з ними - це хороша, а не погана річ".

Трамп раніше вже заявляв, що в Кремлі на посаді президента США хотіли б бачити Хілларі Клінтон, яка була однією з основних конкуренток Трампа в президентських перегонах 2016 року. Тим самим він заперечує російське втручання в президентські вибори 2016 року в США, незважаючи на висновки американської розвідки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Путін пригрозив США і всій Європі потужною і ефективною відповіддю, якщо Вашингтон вийде з ракетного договору з Росією і розмістить свої ракети в європейських країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?