Росія готова до війни: Москва в ООН зробила загрозливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія готова до війни: Москва в ООН зробила загрозливу заяву

Росія готова до війни: Москва в ООН зробила загрозливу заяву
Джерело:  online.ua

Росія готова до війни, яку готують в США. Москва захищатиме територіальну цілісність, принципи і населення країни, якщо Вашингтон не відмовиться від своїх недружніх намірів.

Про це заявив заступник керівника Департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Андрій Бєлоусов на засіданні комітету Генасамблеї ООН, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

"Тут недавно на засіданні Сполучені Штати заявили, що Росія готується до війни. Так, Росія готується до війни, я це підтверджую", - загрозливо заявив Бєлоусов після того, як в ООН проголосували проти розгляду резолюції Москви на підтримку Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД) з США.

Білоусов підкреслив, що рішенням вийти з ракетного договору США в черговий раз підтвердили, що готують війну проти Росії. Але Москва не збирається ігнорувати нарощування ядерного потенціалу і прийняття нової ядерної доктрини в США і буде відповідати жорстко і кардинально.

Нагадаємо, 26 жовтня комітет Генасамблеї ООН проголосував проти розгляду проекту резолюції в підтримку Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД), запропонованого Росією. Незгоду висловили 55 країн, схвалила пропозицію 31 держава, 53 утрималися.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Трамп назвав найгіршою подією для Росії свою перемогу на президентських виборах в США в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?