Я не допущу: Гройсман дав гучну обіцянку пенсіонерам
Категорія
Економіка
Дата публікації

Я не допущу: Гройсман дав гучну обіцянку пенсіонерам

Я не допущу: Гройсман дав гучну обіцянку пенсіонерам
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що не допустить припинення доставки Укрпоштою пенсій українцям. Він запропонував керівництву компанії піти або почати економити з себе, але не брати людей в заручники, повідомляє ONLINE.UА.

Гройсман нагадав менеджменту Укрпошти, що діяльність цієї компанії має велике соціальне значення для українців. Тому він закликав припинити погрожувати закриттям тисяч відділень компанії, в результаті чого ускладниться не тільки доставка кореспонденції, а й пенсій.

"Економити нехай починають з себе - своїх заробітних плат. Якщо менеджмент Укрпошти не розуміє важливості соціальної функції компанії, і це буде їх незмінна позиція, я б радив їм усім зібратися, написати заяви і перейти на іншу роботу", - заявив Гройсман.

Він уточнив, що недавно в "Укрпошту" була призначена незалежна наглядова рада, яка зможе дати оцінку ситуації. Український прем'єр закликав подумати керівництву компанії над розвитком тих напрямів, які зможуть перетворити "Укрпошту" в прибуткову компанію, а не погрожувати скороченням філій.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Мінфіні України заявили, що грошей в бюджеті вистачає на заплановане підвищення пенсій і зарплат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?