Нова версія масового вбивства в Керчі: розстріл студентів організували російські спецслужби
Категорія
Події
Дата публікації

Нова версія масового вбивства в Керчі: розстріл студентів організували російські спецслужби

Нова версія масового вбивства в Керчі: розстріл студентів організували російські спецслужби
Джерело:  online.ua

Масове вбивство в керченському коледжі стало наслідком неузгодженої спецоперації російських спецслужб. Про це в соцмережі написав координатор "Інформаційного опору" і народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UА.

Тимчук привів ряд фактів, які підтверджують причетність російських силовиків до трагедії. Він нагадав, що на самому початку подій в коледжі, які влаштував студент Владислав Росляков, до місця трагедії оперативно прибула "група спецназу", яка, імовірно, входить до складу "Росгвардіі" або підрозділу ГУ ГШ ЗС РФ, дислокованого в Криму. Разом з нею на місце пригоди прибула група ФСБ.

Примітним стало те, що співробітники ФСБ відкрили вогонь по спецназівцям, прийнявши їх за терористів. В ході перестрілки спецназ забарикодувався в одному з приміщень коледжу, а група ФСБ продовжувала вести вогонь вже по будівлі навчального закладу.

Також на даний момент встановлено, що більшість загиблих і постраждалих отримали поранення нібито з нарізної вогнепальної зброї, але Влад Росляков, як відомо, стріляв з помпової рушниці.

"Організатори теракту на певному етапі зрозуміли, що події розвиваються не за сценарієм, виконавець вийшов з-під контролю і його фізичну ліквідацію необхідно проводити на об'єкті, а не після виходу в умовлене місце, щоб він не потрапив живим або пораненим в руки ФСБ або МВС. Саме для цього в коледж і була послана "ліквідаційна команда". Вищевикладене пояснює початковий ступор російської пропаганди, яка не отримала на початку чітких інструкцій щодо висвітлення події. Саме цим пояснюється сумбур з видуманими версіми, що мінялися на ходу. На це вже звернули увагу експерти", - написав Тимчук.

Нагадаємо, в результаті розстрілу в керченському коледжі загинула 21 людина, включаючи самого стрілка Влада Рослякова. Також під час події постраждали близько 50 осіб, багато з яких до цих пір знаходяться у важкому стані.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що так звана "влада" Криму підтвердила, що як мінімум четверо студентів коледжу залишаться інвалідами після розстрілу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?