Канцлерка Німеччини Ангела Меркель їде до Києва: названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель їде до Києва: названа причина

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель їде до Києва: названа причина

1 листопада в Київ приїде з офіційним візитом канцлерка Німеччини Ангела Меркель. Вона зробить одноденний візит до української столиці, але з вельми насиченою програмою, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на DW.

У Києві перші переговори Меркель проведе з Порошенком, який, за даними заступниці офіційного представника уряду Німеччини Ульріки Деммер, зустрічатиме колегу з військовими почестями. З українським главою канцлерка Німеччини обговорить ситуацію на Донбасі і реалізацію Мінських угод.

Після переговорів з Порошенком, за підсумками яких буде дана спільна прес-конференція, у Меркель запланована зустріч з Володимиром Гройсманом. Очікується, що вони будуть говорити переважно про торгово-економічні відносини між двома країнами і міжнародних проблемах, а також відвідають пам'ятник Героям Небесної сотні.

Після цього в програмі візиту Ангели Меркель - бесіди з лідерами парламентських фракцій і дискусія з українськими студентами.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Меркель анонсувала переговори з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?